fbpx

VEKASLIDE 82 BE

VEKASLIDE 82

Het VEKASLIDE 82 hef- en schuifdeursysteem is gebouwd op basis van een energiebesparend systeem van moderne Softline 82 raamprofielen.

De profielen hebben een warmteoverdrachtscoëfficiënt Uf = 1,4 W / m²K. Door een beglazingsunit met Ug = 0,4 W / m²k te gebruiken, kunt u een thermische isolatie van de deur bereiken, zelfs bij 0,66 W / m²K Zeer goede energie-efficiëntie van het systeem is niet alleen te danken aan meerkamerprofielen, maar ook aan de drempel met uitstekende thermische isolatie-eigenschappen, verkregen m .in. dankzij het gebruik van duothermische scheidingswanden en een geïntegreerde thermische isolerende wig gemaakt van « warm » grafietschuim genaamd neopor. De vloer naast de deur is niet koud!

Het gesloten profiel met een buitenwanddikte van 3 mm (met een maximale afwijking van slechts + – 0,2 mm), voldoet aan de eisen van PN-EN 12608, die van de hoogste kwaliteit zijn.

Het VEKASLIDE 82-systeem wordt vervaardigd op basis van Softline 82-profielen Er zijn 7 kamers in het frame, terwijl in vleugel 6 beide een versterkingskamer en stalen profielen hebben die de structuur verstevigen.

Het inklappen van de drempel met de vleugel heeft een afmeting van 156 mm, terwijl het frame met de vleugel een totale afmeting geeft van 169 mm.

Het VEKASLIDE 82-systeem is aangepast aan de installatie van driedubbele beglazing.

Het systeem van externe afdichtingen zorgt ervoor dat de deur luchtdicht is, zelfs onder belasting zoals orkaanwind en hevige regen.

Met de in het VEKASLIDE 82-systeem toegepaste beslagen kunnen twee-, drie- en viervleugelige terrasdeuren worden gemonteerd met een maximale breedte tot 6,5 m en een hoogte tot 2,7 m. De vleugels kunnen ongeopend worden geopend, opgetild en verschoven, zodat ze kunnen worden aangepast aan de behoeften. de fittingen hebben kogellagers en teflon-glijbanen, waardoor het openen en sluiten van de vleugels gemakkelijk is en geen fysieke inspanning vereist.

De deuren kunnen verschillende soorten isolatieglas gebruiken, waaronder die met verbeterde inbraakwerendheid, profielen versterkt met stalen profielen en inbraakwerende fittingen en sluitsystemen. De veiligheid van het dagelijks gebruik wordt ook gegarandeerd door een vlakke drempel die gelijk ligt met de vloer.

Deuren in het VEKASLIDE 82-systeem geven u een breed, bijna onbeperkt zicht op de huisomgeving, wat belangrijk is in de moderne architectuur, met de nadruk op de integratie van het huis met de tuin.De profielen zijn standaard wit, maar kunnen op aanvraag in een andere kleur worden gemaakt uit een breed scala. Afwerkingen die de houtstructuur imiteren en aluminium afdekkingen, die in elke kleur kunnen worden gepoedercoat, zijn ook verkrijgbaar.

VEKASLIDE 82 terrasdeuren kunnen worden aangevuld met buitenrolgordijnen, verkrijgbaar in het VEKA-aanbod. Ze beschermen het gebouw tegen warmteverlies en geluid en bieden extra bescherming tegen inbraak.

 

Poprzedni slajd
Następny slajd

Profal Kielce Sp. z o.o.

ul. Kościuszki 52/76
25-316 Kielce

Klantendienst
tel. +48 507 050 050
e-mail. biuro@profalkielce.pl

Schrijf een bericht