fbpx

Softline 82 MD półzlicowany BE

Softline 82 MD półzlicowany

Softline 82 MD-profielen behoren tot de modernste profielen, ze hebben een hoge energie-efficiëntie.

Softline 82 MD-profielen hebben een warmteoverdrachtscoëfficiënt van 1,0 W / m²K. Bij gebruik van een beglazingsunit met een Ug = 0,7 W / m²K coëfficiënt heeft het raam U gelijk aan 0,91 W / m²K, wat voldoet aan de eisen voor energiezuinige woningen. Bij een beglazingsunit met Ug = 0,4 W / m²K heeft het raam Uw = 0,7 W / m²K, waardoor het in woningen in de passieve standaard kan worden ingebouwd.

In het Softline 82 MD-profiel zijn de buitenwanden 3 mm dik (met een maximale afwijking van slechts + – 0,2 mm), wat betekent dat ze volgens PN-EN 12608 worden geclassificeerd in klasse A.

Er zijn 7 kamers in het frame en 6 in de vleugel, beide hebben een versterkingskamer en stalen profielen die de structuur verstevigen.

De frame- en vleugelconstructie heeft afmetingen vanaf 114 mm. Het kan groter zijn in het geval van grote constructies, specifieke statische vereisten, speciale locatie van het bouwobject en de daaruit voortvloeiende noodzaak om geschikte profielen te selecteren.

Softline 82 MD-profielen zijn ontworpen voor dubbele en driedubbele beglazing. Sets van geïsoleerd glas kunnen van 24 tot 52 mm zijn.
De beglazing wordt in het profiel tot op grote diepte, d.w.z. 25 mm, afgezet, waardoor het raam betere thermische eigenschappen heeft en minder wordt blootgesteld aan condensatie.

 

In de Softline 82 MD-profielen, d.w.z. de aangepaste versie, is er naast de in de fabriek gemonteerde twee pakkingen – extern en intern – ook een centrale pakking die de parameters van akoestische en thermische bescherming verbetert.De pakkingen kunnen zwart, grijs of karamel zijn, waardoor ze in het kleurenschema passen profielen.

Softline 82 MD-profielen hebben een 13 mm adereindhuls, waardoor ze kunnen worden uitgerust met alle hulpstukken en met specialistische en inbraakwerende elementen.

Door het neutrale ontwerp kunt u de Softline 82 MD-profielen afstemmen op elk type architectuur. Ze zijn geschikt om te buigen en kunnen dus ook voor boogramen worden gebruikt. Profielen zijn verkrijgbaar in tientallen varianten. Wit, gekleurd (ook mat), houtachtige patronen, imitatie van metaal. Aan één of beide zijden gefineerd. VEKA biedt ook Softline 82 MD-profielen met aan beide zijden verijdelde grijze rug. Hierdoor is het raam uniform, elegant afgewerkt. Aluminium profielen, gepoedercoat in elke kleur, kunnen op de profielen worden aangebracht.

Er zijn profieldrempels en vensterbankprofielen beschikbaar, evenals rolluikkasten, koppelingen en verbindingsstukken, extra verstevigingen voor specifieke statische eisen, muurbeugels, decoratieve elementen, verlengingen, enz.

 

Poprzedni slajd
Następny slajd

Profal Kielce Sp. z o.o.

ul. Kościuszki 52/76
25-316 Kielce

Klantendienst
tel. +48 507 050 050
e-mail. biuro@profalkielce.pl

Schrijf een bericht