fbpx

Artline 82 MD BE

Artline 82 MD

Artline 82 MD-profielen voldoen aan de strengste normen van passieve constructie.

Het meerkamerprofiel is voorzien van een systeem van drie pakkingen, heeft een uitstekende warmteoverdrachtscoëfficiënt Uf = 1,0 W / m²K. Wanneer het is bedekt met een isolatielaag voor gebouwen, bereikt het de normen die vereist zijn voor ramen in passieve gebouwen.

In het Artline 82 MD-profiel zijn buitenmuren 3 mm dik (met een maximale afwijking van slechts + – 0,2 mm), wat betekent dat ze volgens PN-EN 12608 kunnen worden opgenomen in klasse A. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoogste hittebeschermingsnormen , ook het interieur goed beschermen tegen lawaai.

Er zijn 6 kamers in het frame en 5 in de vleugel De verstevigingen die worden gebruikt in de Artline 82 MD-profielen stellen ons in staat om moderne vleugels te produceren met een groot glasoppervlak.

Het unieke van het Artline 82 MD systeem ligt in het feit dat het vleugelprofiel volledig in het kozijnprofiel is ingebed, zodat van buiten alleen het kozijnprofiel met een hoogte van 111 mm zichtbaar is – zowel in de uitvoering met vaste beglazing als in het raam met de vleugel.

 

Door het ontwerp van de profielen kunnen verschillende varianten van driedubbele beglazingseenheden worden gebruikt, met een dikte van 34-60 mm. Hiermee kunt u de thermische isolatieparameters van het glas aanpassen aan de wensen van de investeerder en budgetmogelijkheden.

De standaard versie van het Artline 82 MD profiel is voorzien van drie EPDM pakkingen. Hierdoor beschermen de kozijnen en kozijnen goed tegen geluid van buiten, tocht en kou.

Alle op de markt verkrijgbare profielen, inclusief inbraakwerende fittingen, kunnen worden gebruikt voor Artline 82 MD-profielen.

Het Artline 82 MD-profiel heeft een verhoogde stijfheid. Het maakt gebruik van stalen verstevigingen – in het frame is het een gesloten wapening, in het frame – open, dubbelgevouwen. Het raam is daardoor stijver, duurzamer en veiliger. Er kunnen antidiefstalfittingen worden gebruikt, waardoor het openen of breken van het raam moeilijk wordt.

Profielen uit de Artline 82 MD-serie worden alleen in het wit aangeboden. Hun vormen zijn licht afgerond, waardoor ze er modern en elegant uitzien. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig PVC en hebben een zeer glad oppervlak dat gemakkelijk schoon te maken is. De deurkozijnprofielen van buiten kunnen voorzien zijn van aluminium hoezen in RAL-kleuren.

Artline 82 MD-profielen kunnen samen met vensterbanken, vensterbankprofielen en externe rolluiken uit het VEKA-systeem worden geïnstalleerd. Ze zijn ook perfect afgestemd op het ontwerp van het VEKA-deursysteem – instappen, schuiven en kantelen en schuiven.

 

Poprzedni slajd
Następny slajd

Profal Kielce Sp. z o.o.

ul. Kościuszki 52/76
25-316 Kielce

Klantendienst
tel. +48 507 050 050
e-mail. biuro@profalkielce.pl

Schrijf een bericht