fbpx

Aluplast Nord Line BE

Aluplast Nord Line

Kenmerkend voor het Nord-line systeem op basis van profielen met een smal frontoppervlak is de manier waarop de ramen naar buiten worden geopend. Dit is vooral kenmerkend voor de bouwstijl van Scandinavische markten, en de wind die op de vleugels duwt, drukt ze op waardoor ze strakker worden. Bovendien bespaart de manier van openen naar buiten ruimte in de kamer.

Het deurkozijn heeft een bouwbreedte van 120 mm, terwijl de vleugel 70 mm heeft. De palen en dwarsbalken worden gekenmerkt door een bijzondere, decoratieve vorm vanaf de kamerzijde.

Het systeem kenmerkt zich door een modern design met fijne afschuiningen en afrondingen. Het Nordline systeem maakt het gebruik van beglazingen met een dikte van 41 mm mogelijk. Versterking met een grote doorsnede verhoogt de raamstabiliteit.

Het Nord-line profielsysteem biedt de mogelijkheid om raamconstructies te maken met verschillende types vleugelopening, kenmerkend voor de Scandinavische markt: kantelen (SIDE HUNG), kantelen (TOP HUNG), verticaal gedraaid (SIDE SWING) en horizontaal (TOP SWING).

Poprzedni slajd
Następny slajd
  • Przekroje

Profal Kielce Sp. z o.o.

ul. Kościuszki 52/76
25-316 Kielce

Klantendienst
tel. +48 507 050 050
e-mail. biuro@profalkielce.pl

Schrijf een bericht