fbpx

Vliesgevels

 • dzrwi przesuwane
  CW 50
 • drzwi przesuwne Group 111
  CW 60
 • drzwi przesuwne Group 111
  CW 65-EF
 • dzrwi przesuwane
  CW86

Vliesgevels

Vliesgevels kunnen bestaande massieve muren vervangen en een gewone muur een geheel ander uiterlijk geven. Wanden met aluminium gevelsystemen vervagen het verschil tussen interieur en exterieur, waardoor woonruimtes verrijkt worden met een panoramisch uitzicht en natuurlijk licht. Reynaers Aluminium vliesgevels bieden een reeks esthetische oplossingen, zoals verschillende designstijlen, en horizontale en verticale uitlijning. De toepassing van structurele beglazing of geklemd glas resulteert in een minimalistische uitstraling. Reynaers Aluminium biedt ook op maat gemaakte oplossingen voor projecten die een specifiek architectonisch ontwerp vereisen.

Bekijk de isolatiemogelijkheden. Voor renovatieprojecten en nieuwbouw.

Vliesgevels van Reynaers Aluminium zijn verkrijgbaar in verschillende energieniveaus, van niet-geïsoleerd tot superhoog isolerend of geschikt voor passiefbouw.

Vliesgevels 137

Naadloos modern design. Een combinatie van hoogwaardige materialen en ultiem vakmanschap.

Producten van Reynaers Aluminium worden verkocht via ons hooggekwalificeerd netwerk van aluminium schrijnwerkers. Zij beantwoorden alle technische of algemene vragen over beschikbaarheid, toepassing en betaalbaarheid. Ontdek hoe gemakkelijk het is om de verfijning van het Reynaers-ontwerp in uw renovatie- of nieuwbouwproject te integreren.

Uitzonderlijke keuze uit kleuren en afwerkingen. Een optie voor elk project, in elke stijl.

De binnen- en buitenkant van uw profielen kunnen geleverd worden in bijna elke kleur die u maar kunt bedenken. Meer dan 450 verschillende tinten en afwerkingen zijn beschikbaar: metallic of geanodiseerd, mat of glanzend, of zelfs een speciale onderhoudsarme en krasbestendige coatex-afwerking. Bovendien kunnen uw ramen zelfs een realistische houtstructuur krijgen. Reynaers Aluminium richt zich op kwaliteit en duurzaamheid en biedt alle afwerkingen aan volgens de gecertificeerde Europese Qualicoat-normen.

 • Coatex
 • Mat
 • Metaliczny
 • Satyna
 • Połysk

Profal Kielce Sp. z o.o.

ul. Kościuszki 52/76
25-316 Kielce

Klantendienst
tel. +48 507 050 050
e-mail. biuro@profalkielce.pl

Schrijf een bericht